Wednesday, August 1, 2012

FRESH START


Good morning, sunshines!

A & B here. It's early morning (at least at our current location). For us day starts off with bowl of cereals, fruit and bellini on side as we celebrate our new blog (or "our baby" us we got used to call it). It's hard to explain how super excited we are about launching this site together!

We've been best friends for last zillion years and did pretty much everything together, shared opinions in many (most) cases, but we each had personal style blog of her own. It worked well until recently when we started to feel need to change this situation. Since that day we talked a lot over coffee, worked day and night (not joking) to create place we both could share with our lovely readers.

So with need it started, with worked it continued, culminated in super fun photoshoot just a few days ago and finally today we can proudly announce STYLE LABORATORY open!

Our aim is to create something more than just personal style blog and hopefully we will succeed. You're more than very welcome to join us on this journey - read our blog, follow us on FACEBOOK, TWITTER or PINTEREST, join our NEWSLETTER. But above all have lots and lots of fun because that's exactly what we are up to!
---
Dobré ráno všem! 

Tady A a B
. Je brzo ráno a pro nás nový den začíná miskou cereálií, ovocem a nějakým tím Bellini, což se rozhodně dá omluvit tím, že oslavujeme náš nový blog (nebo "naše miminko", jak jsme mu v posledních pár dnech začaly říkat). Jen těžko by se vysvětlovalo, jak strašně nadšené z tohohle projektu jsme.

Nejlepší kamarádky jsme snad trilión let, na všechno (no dobře, na většinu věcí), máme stejný názor, jen blog jsme až doposud měly každá vlastní. Před nedávnem jsme se rozhodly, že je nezbytné to změnit a tak se i stalo. Od té doby jsme pracovaly dnem i nocí, vypily spoustu latté, nad kterým bylo potřeba vše prodiskutovat a užily si spoustu zábavy při focení - to všechno jen proto, abychom vybudovaly místo, které můžeme společně sdílet s našimi milými čtenáři.

Dnes tak konečně můžeme prohlásit, že je naše STYLE LABORATORY otevřená. Rády bychom tady vytvořily něco víc než jen blog o osobním stylu a doufáme, že se k nám na téhle cestě připojíte. Můžete nás také sledovat na FACEBOOKU, PINTERESTU nebo TWITTERU a také se připojit se k našemu NEWSLETTERU. Ale hlavně se nezapomeňte dobře bavit, protože to je vždy hlavní.



Have the best day.

Kisses A & B.

A is wearing: ZARA dress, Tiffany necklace, DKNY watches, BeBe heels
B is wearing: ZARA dress and heels, Tiffany necklace

21 comments:

  1. Super! Těším se na vaše články :)
    Oběma vám to moc sluší, ale mám dotaz na A. Prozradíš, jakým způsobem jsi tak úžasně zhubla? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme moc. Na tohle téma zaměřenou sérii článků plánujeme, ale spíš až výhledově, někdy po Vánocích, ale můžeš se ozvat na mail. A.

      Delete
  2. Jupíí, jupíí, hurá, 3x sláva!
    Jsem moc ráda, že jste zpět a hrozně moc se těším na Vaše články:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme! Budeme se snažit, aby bylo článků co nejvíc, abychom nezklamaly :)

      Delete
  3. Sooo lovely photos, looking forward for your next post!

    ReplyDelete
  4. tak dufam ze vam to vyjde, a budete pripisevat co najcastejsie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme. Takový je plán a vzhledem k tomu, že se navzájem dokážeme skvěle podporovat bych řekla, že šance jsou velké :)

      Delete
  5. Those dresses are just adorable!

    Caroline

    ReplyDelete
  6. :) hrozně mi připomínáte Blair a Serenu :D asi je to tím, že u GG teď trávím skoro celé dny, ale prostě vám to hrozně moc sluší! :) hodně štěstí!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vždycky potěší něco takového slyšet :))

      Delete
  7. Abny, jsi k nepoznání. Gratuluju!

    ReplyDelete
  8. Obě jsem vás už potkala v centru a teď když koukám na fotky, tak je to opravdu tak: A, jak jsi to udělala? Ale strašně Ti to takhle sluší, vypadáš dospěleji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! Stojí za tím celková změna životního stylu. Popsat to celkově by asi vydalo na román :D

      Delete
  9. Tak to, prosím, sepiš, přečtu :) Když jsem Tě viděla nedávno na Příkopech, tak jsem si říkala: "Ten foťák asi rozšiřuje!" :D A ono to nakonec bylo mnohem složitější (nebo jednodušší?). Každopádně se těším, jakým směrem se obě budete nyní ubírat!
    P.S. Vyčesané vlasy jsou skvělé, moc Ti sluší, A.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...